Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ömer Dodanlı yazdı: Efendiler!.. Urfa’nın değerlerine sahip çıkalım
Ömer Dodanlı yazdı: Efendiler!.. Urfa'nın değerlerine sahip çıkalım

Ömer Dodanlı yazdı: Efendiler!.. Urfa’nın değerlerine sahip çıkalım

Şanlıurfa'da size biri hakkında bir yazı kaleme alacağım.
Şanlıurfa'da size biri hakkında bir yazı kaleme alacağım.
O bir öğretmen
O bir antrenör
O bir spor adamı
O çocukların GÜNEŞİ
Şanlıurfa'da Spor adına yaptığı çalışmalar ile, eğitim ve spor konusunda kız çocuklarına verdiği destek ve özgüven ile takdir toplayan.
Kendi branşında kulüp olmayan bir şehirde yaptığı antrenmanlar ile okul düzeyinde, anadolu yıldızlar liginde bölge maçlarına katılan, Hentbol U-15 Bayan ve Hentbol U-17 Bayan milli takım kampına 2 defa davet edilen, ortaokulda eğitim verdiği çocuklara mezun olduktan sonra takibini yapan, hangi liseye gittikleri, lisedeki puanlarının nasil oldukları, hangi üniversiteyi kazandıkları gibi izleme tablosu çıkaran,
Velilerin desteğini alarak okul takımı ile sayısız başarılar kazanan biri.
Şanlıurfa'da bir köy okulunda Beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan ve Şanlıurfa gençliği için canını dişine takan, sınırları zorlayan daha da ileri giderek sırf çocuklara sporu sevdirmek ve eğitim ile sporun bir arada gidebileceğini göstermek için Spor programı yapan, sosyal projeler ile imkanları sınırlı olan öğrencilere; farklı okullara destek sağlayan biri.
Turnuva maçları için Gittiği şehirlerde sempati toplayan Urfa'nın reklamını en güzel şekilde yapan, Hentbol ile ilgilenen tüm kesimin GÜNEŞİN ÇOCUKLARI dedikleri zaman urfa takımı olduğunu söylemesi ve her turnuvada son saniyeye kadar mücadele eden bir ekip oluşturan bir Baba, bir öğretmen, bir antrenör o.
Evet efendiler Adı BAYRAM
Soyadı KAPLAN
Hentbolun Urfa'daki neferi
Kız çocuklarının GÜNEŞi
Öğrencilerin maçta baba diye seslendikleri,
Öz be öz Urfa'nın evlâdı.
Hentbola gönül bağlamış bir eğitimci,  çocuklarının eşit şartlarda mücadele etmesi için var gücüyle çalışan bu eğitimcilere değer verelim, Bayram öğretmen gibi kıymetli, özverili ve çalışkan eğitimcilerinin sayısının yükselmesi umuduyla
Yolun açık başarılarınız daim olsun Bayram öğretmen ve GÜNEŞİN ÇOCUKLARI.
Bu Değere sahip çıkan Haliliye ilçe Milli eğitim müdürü Mehmet VURAL'a ve Şanlıurfa il milli eğitim müdürü ismail YAPICIER'e teşekkür ediyorum.
Not: gerekli şartların oluşması sonucunda Bayram öğretmen kendi yetiştirdiği çocuklarıyla bölgesel lige gireceğini duyumunu aldık.
Umarım Şanlıurfa'nın ilk profesyonel hentbol takımı kendi çocuklarından çıkar

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan