Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü ve Şanlıurfaspor maçının hakemleri belli oldu! Hakemler Antep ve Ordu’dan
Karaköprü ve Şanlıurfaspor maçının hakemleri belli oldu! Hakemler Antep ve Ordu'dan

Karaköprü ve Şanlıurfaspor maçının hakemleri belli oldu! Hakemler Antep ve Ordu’dan

(RHA AJANS/RHA) – Misli.com 2.Lig ve 3.Lig'de mücadele eden temsilcilerimiz Karbel Karaköprü Belediyespor ve Şanlıurfaspor maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR-MODAFEN
Çarşamba günü oynanacak olan Karbel Karaköprü Belediyespor-Modafen ve Manisa FK-Şanlıurfaspor maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
Misli.com 3.Lig’de düşme tehlikesinden uzaklaşma mücadelesi veren Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 30’uncu haftasında Modafen'i konuk edecek.
Çarşamba günü 15.00’da 11 Nisan Şanlıurfa GAP Stadı’nda oynanacak maçta Ordu bölgesinden Adem Cinek düdük çalacak. Cinek'in yardımcılıklarını ise Emre Aslan, metin Yalçın ve Ümit Gürsoy yapacak.
MANİSA FK-ŞANLIURFASPORYine Çarşamba günü deplasmanda Manisa FK'ya konuk olacak olan bir diğer temsilcimiz Şanlıurfaspor'umuzun maçını ise,Gaziantep bölgesinden Abdullah Volkan Aydın düdük çalacak.Aydın'ın yardımcılıklarını ise Ahmet Deveci,Niyazi Atakan Ataseven ve Alkan Parsak yapacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan