Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karaköprü’deki 10 Yıllık Sorun Çözüme Kavuştu
Karaköprü'deki 10 Yıllık Sorun Çözüme Kavuştu

Karaköprü’deki 10 Yıllık Sorun Çözüme Kavuştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ŞUSKİ Genel Müdürlüğü altyapıda sorunlara kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Ekipler son olarak Karaköprü'de 10 yıldan bu yana süregelen soruna neşter vurdu.

KARAKÖPRÜ'DEKİ 10 YILLIK SORUN ÇÖZÜME KAVUŞTU
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ŞUSKİ Genel Müdürlüğü altyapıda sorunlara kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Ekipler son olarak Karaköprü'de 10 yıldan bu yana süregelen soruna neşter vurdu.
&gt ;Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde ve kırsalda çalışmalarına aralıksız devam eden ŞUSKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sorunlara kalıcı çözümler üretmeyi sürdürüyor. Altyapıda teknik çalışma çerçevesinde uzun ömürlü ve kaliteli malzemeler kullanan ŞUSKİ ekipleri son olarak Karaköprü'de 10 yıldan bu yana süregelen sorunu çözüme kavuşturdu.

Karaköprü'nün artan nüfusu ile birlikte olası sorunların yaşanmaması için hassasiyet gösteren ŞUSKİ ekipleri, aşırı yağışlarla birlikte kotu düşük binalarda sorun teşkil eden bölgelere müdahale etti. Hatlarda tüm kontrolleri gerçekleştiren ekipler, Alibaba Mahallesinde çalışma başlattı. 3 gün süren çalışmalarda 8 metre derinliğindeki hatta tıkanma olduğunu tespit eden ekipler, uygulamasını başarı ile tamamladı.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEŞEKKÜR
ŞUSKİ ekiplerinin büyük bir özveri ile çalışmalar sürdürdüğünü belirten vatandaşlar, "Aşırı yağışların yaşandığı günlerde kanallarda tıkanma oluyordu. Sorun 10 yıldı mevcuttu. Sağ olsun Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün de talimatlarıyla ekipler 3 gün gece gündüz çalışma yürüttü ve uygulamasını tamamladı. Başkanımız Beyazgül'e ve tüm ekibine teşekkür ederiz" diye konuştular.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan