Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Kim bu firma yetkilileri! 2 İŞKUR personeli darp edildi
Kim bu firma yetkilileri! 2 İŞKUR personeli darp edildi

Kim bu firma yetkilileri! 2 İŞKUR personeli darp edildi

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesindeki İŞKUR İl Müdürlüğünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, iki personelin darp edildiği öne sürüldü. Öte yandan İŞKUR personellerini darp eden firma yetkililerin kim olduğu merak konusu oldu.
İddiaya göre; İŞKUR’da çalışan iki personel, Veysi Çelik ve Mustafa Öksüz, kimliği açıklanmayan firma yetkilileri tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda personellerin yaralandığı ve olay yerine çok sayıda polis ekibi ile sağlık ekibinin sevk edildiği öğrenildi.
Veysi Çelik ve Mustafa Öksüz’ün taburcu edildiği kaydedilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İŞKUR NEDEN AÇIKLAMA YAPMADI?
Öte yandan yaşanan olayda İŞKUR İl Müdürlüğü’nün kamuoyunu aydınlatmak adına neden bir açıklama yapmadığı ise merak konusu oldu.
KİM BU FİRMA YETKİLİLERİ?
İŞKUR’un iki personeli Veysi Çelik ve Mustafa Öksüz’ü darp eden ve yaralanmalarına neden olan firma yetkililerin İŞKUR tarafından kamuoyuna açıklanıp açıklanmayacağı ise bilinmezliğini koruyor.
İŞKUR’DAN KÖTÜ KOKULAR GELİYOR!
Öte yandan iddiaya göre, İŞKUR yetkililerinin firma tarafından hayali kurslarıyla ilgili denetime gittiği ve bu yüzden darp edildiği de öne sürüldü.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Başkan Nihat Çiftçi Karaköprü Belediyespor’u Ziyaret Etti

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, pazar günü şampiyonluk maçına çıkacak olan Karaköprü Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan