Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Şanlıurfa’nın Kurtuluşu İçin Pedal Çevirdiler
Şanlıurfa'nın Kurtuluşu İçin Pedal Çevirdiler

Şanlıurfa’nın Kurtuluşu İçin Pedal Çevirdiler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Şanlıurfa’nın kurtuluşunun 101. Yıldönümüne özel olarak gerçekleştirdiği aktiviteler, etkinliklerin ikinci gününde de doludizgin sürüyor.

ŞANLI KURTULUŞ İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Şanlıurfa’nın kurtuluşunun 101. Yıldönümüne özel olarak gerçekleştirdiği aktiviteler, etkinliklerin ikinci gününde de doludizgin sürüyor.
Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü nedeniyle bir araya gelen bisiklet ve motosiklet tutkunları ‘Kurtuluş’ için pedal çevirdiler.
Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bir grup bisiklet ve motosiklet tutkunu bir araya gelerek Şanlıurfa’nın kurtuluşunu pedal çevirerek kutladı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Meclisi, Urfasiklet Derneği, Urbit Spor Kulübü ve Şanlıurfa Türk Riders Chopper Clüp üyesi yaklaşık 150 kişi Şanlıurfa müzesi önünde pedal çevirerek yaklaşık 10 kilometre yol kat etti. Bisiklet ve motosiklet tutkunlarının gösterileri renkli görüntülere sahne oldu.
Programın sonunda etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Dedeoğlu Şanlıurfa’nın kurtuluşu etkinlikleri kapsamında 11 farklı branşta etkinlik düzenlediklerini belirterek 11 Nisan ruhunu yaşatmak adına bu etkinliği düzenlediklerini aktardı.
Bisiklet ve motosiklet kortejine katılan sporcular da duygu ve düşüncelerini aktararak Şanlıurfa’nın kurtuluşu işin pedal çevirdiklerini belirttiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş SSK Caddesi’nde Halkla Buluştu

İnsan odaklı ve gelecekteki beklentilere cevap verecek nitelikte yatırımlar gerçekleştirerek Eyyübiyelilerin gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Mehmet Kuş, seçimler öncesi ilçede yaşayan herkese ulaşmak adına Akşemsettin Mahallesi’ni ziyaret etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan