Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Yüzlerce kişinin beklediği haber geldi! Kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri bugün yapılacak
Yüzlerce kişinin beklediği haber geldi! Kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri bugün yapılacak

Yüzlerce kişinin beklediği haber geldi! Kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri bugün yapılacak

(RHA AJANS/RHA) – Nisan ayına ilişkin, kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri bugün hesaplara yatırılacak. Sistemde IBAN'ı kayıtlı olmayanlar parasını PTT'den alacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruda nisan ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin 5 Mayıs itibari ile hesaplara yatırılacağını bildirdi.
IBAN'I OLMAYAN PTT'DEN ALACAKSosyal medya üzerinden dün açıklama yapan Bakan Bilgin, "Ödemeler vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılacak, IBAN bilgileri bulunmayan veya hatalı olan vatandaşlarımız ise ödeneklerini PTT üzerinden alabilecekler." ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan