Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Harran’da Sorunsuz Bir Yaz İçin Ilaçlama Çalişmalari Başladı
Harran'da Sorunsuz Bir Yaz İçin Ilaçlama Çalişmalari Başladı

Harran’da Sorunsuz Bir Yaz İçin Ilaçlama Çalişmalari Başladı

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, Harran Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına başladı.
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, havaların ısınmasıyla sorunsuz bir yaz mevsimi hedeflenen çalışmalarda Harran Belediyesi ekipleri, sivrisinek, karasinek ve haşere larvalarıyla mücadelede hummalı bir çalışma temposu içerisine girdi. Gündüz ve gece saatlerinde ekiplerin ilaçlama çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Harranlı hemşerilerinin sorunsuz bir yaz mevsimi geçirmelerini hedeflediklerini ve bu amaçla da hızla başlanan ilaçlama çalışmalarının eş zamanlı olarak merkez ve kırsal mahallelerde devam ettiğini belirtti. Vatandaşlardan gelen taleplere de ekiplerin hızla cevap verdiğine dikkat çeken Başkan Özyavuz, hızlı ve vaktinden önce müdahalenin, planlandığı gibi sorunsuz bir yaz mevsimini beraberinde getireceğini, 7 gün 24 saat tüm imkanların Harranlı hemşerilerinin hizmetinde olduğunu kaydetti. İlaçlama çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, Başkan Özyavuz ve ekibine sürdürülen çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan