Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’a PFDK’dan Ceza
Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’a PFDK’dan Ceza

Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’a PFDK’dan Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Şanlıurfaspor’a 12 Bin lira para cezası ve Karaköprü Belediyespo’a ise, Bin 500 lira para cezası verdi.

( RHA Ajans/ RHA)-Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Şanlıurfaspor’a 12 Bin lira para cezası ve Karaköprü Belediyespo’a ise, Bin 500 lira para cezası verdi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’a ceza geldi.Kurul, usulsüz seyirci alınmasına yönelik aykırı hareketi nedeniyle, Şanlıurfaspor kulübüne 13 Bin TL Karaköprü belediye spor’a ise Adıyaman Spor maçında usulsüz seyirci ve saha olayları nedeniyle 12 Bin 500 TL para cezası ve aynı müsabakada kulüp görevlisi Bedri Çelik'e ise 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun aldığı kararda şöyle denildi:”
ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 02.05.2021 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR-NİĞDE ANADOLU FK Misli.com 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)
KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR Kulübünün, 01.05.2021 tarihinde oynanan KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR-DİLA GIDA ADIYAMAN 1954 SPOR Misli.com 3. Lig 4. Grup müsabakasında, mensubunun neden olduğu saha olayları nedeniyle 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR Kulübünün, tribünlere usulsüz seyirci alınmasından dolayı 6.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)
Aynı müsabakada KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR Kulübünün, protokol tribününde yer alan mensuplarının sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR Kulübü görevlisi BEDİR ÇELİK'in, protokol tribününe girebilecek kişilerden olmamasına rağmen akredite edilmediği protokol tribününe ve yeşil zemine girmesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR Kulübü görevlisi BEDİR ÇELİK'in, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,Karar verilmiştir." İfadeleri yer aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan