Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Tam kapanmadaki ilahi ve müzik dinletisi iptal edildi
Tam kapanmadaki ilahi ve müzik dinletisi iptal edildi

Tam kapanmadaki ilahi ve müzik dinletisi iptal edildi

Siverek Belediyesi tam kapanma sürecinde evde kalan vatandaşlara moral vermek amacıyla düzenlediği dinletileri şehit haberleri ve saldırılar nedeniyle iptal etti.

Kültür Müdürlüğü bünyesindekisıra gecesi ekibi belediye otobüsünde sunduğuilahi ve müzik dinletisi Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla İsrail’in Kudüs’te mazlum Filistin halkına yönelik düzenlediği saldırılar ile terör örgütü tarafından İblid’te askeri konvoya düzenlenen saldırının ardından iptal edildiği duyuruldu.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Kültür Müdürlüğümüzce koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşlara moral vermek amacıyla düzenlenen müzik dinletisi Filistin halkına yönelik yapılan saldırılar ve İblid’te askeri konvoya düzenlenen saldırının ardından iptal edilmiştir. Suriye’nin İdlib kentinde şehit olan Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar, tedavi gören askerlerimize acil şifalar diliyoruz.” denildi.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan