Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Ekinci Ramazan Bayram Mesajı
Başkan Ekinci Ramazan Bayram Mesajı

Başkan Ekinci Ramazan Bayram Mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günler olduğunu belirten Başkan Salih Ekinci, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaşması temennisinde bulundu.

Başkan Ekinci Mesajında,  Ramazan  ayının insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını,  dargınlıkların, kırgınlıkların giderilerek,   kardeşlik ve barış duygularını arttırdığını ifade etti.
Ekinci,  mesajında:“Rahmetiyle bizleri kucaklayan, şefkatiyle bizi bir araya toplayan on bir ayın sultanı Ramazan Ayını geride bırakarak, sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Sadece ülke olarak değil, dünya olarak çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Pandemi yüzünden insanlığın sağlığı tehlikede. Bu nedenle bu bayramı sevdiklerimizden ayrı geçireceğiz. Fakat endişelenmemize gerek yok. Hükümetimizin izlediği yol haritası ile bu zorlu süreçten çabucak kurtulacağız. Sağlık çalışanlarımız, sağlıklı yarınlar için gece gündüz demeden bizim için mücadele ediyor. Sağlıklı yarınlarda daha güzel bayramlar kutlamak dileğiyle. Başta Viranşehir halkı olmak üzere tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutlarım."ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan