Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü Belediyespor’da 2 transfer! İmzalar atıldı…
Karaköprü Belediyespor'da 2 transfer! İmzalar atıldı...

Karaköprü Belediyespor’da 2 transfer! İmzalar atıldı…

(RHA Ajans/RHA) -Karaköprü Belediyespor'da yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Bir yandan iç transfer çalışmaları sürerken diğer yandan da dış transferde adımlar atılıyor. Karaköprü Belediyespor 2 oyuncuyu transfer ederek sözleşme imzaladı.

Karaköprü Belediyespor'da yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Bir yandan iç transfer çalışmaları sürerken diğer yandan da dış transferde adımlar atılıyor. Karaköprü Belediyespor 2 oyuncuyu transfer ederek sözleşme imzaladı.
SOSYAL MEDYA HESABINDAN TRANSFERLERİ DUYURDU !Karaköprü Belediyespor resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
'Kulübümüz geçtiğimiz yıl Muğlaspor forması giyen genç futbolcu Emre Yıldırım'ı ve geçtiğimiz sezon Tokatspor forması giyen stoper Kağan Topçu'yu kadrosuna kattı.eni transferlerimizin camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.'

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan