Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Urfa DEVA Partisi Teşkilatlanma Çalışmalarını Hızlandırdı
Urfa DEVA Partisi Teşkilatlanma Çalışmalarını Hızlandırdı

Urfa DEVA Partisi Teşkilatlanma Çalışmalarını Hızlandırdı

DEVA Partisi Karaköprü ve Eyyübiye’den sonra bu kez Viranşehir ilçesinde teşkilatlanma çalışmalarında sona gelerek mahalle temsilcilerini belirledi ve yetki belgelerini temsilcilere takdim etti.

DEVA PARTİSİ BU KEZ VİRANŞEHİR’DE TEMSİLCİLERİNİ SEÇTİ
 
DEVA Partisi Karaköprü ve Eyyübiye’den sonra bu kez Viranşehir ilçesinde teşkilatlanma çalışmalarında sona gelerek mahalle temsilcilerini belirledi ve yetki belgelerini temsilcilere takdim etti.
 
Viranşehir İlçe Başkanlığında gerçekleşen programa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Eyyübiye İlçe Başkanı Mahmut İbrahimoğlu, İlçe teşkilatı ve çok sayıda gönüllü katıldı.
 
Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz şunları belirtti: “ Bugün Viranşehir’de DEVA’nın damlalarını düşürmek içinbir aradayız. Malumunuz geçtiğimiz haftalarda Karaköprü ilçemizdeydik, önceki gün Eyyübiye’de ve bugün ise Viranşehir’deyiz. Bundan sonra her hafta sonu bir ilçemizde olacağız. Aramıza katılacak arkadaşlarımızın bize güç katacaklarından hiç şüphemiz yok. Başvuru öncesi mahalle temsilciliği gönüllülük esasına dayalı idi. Ancak görevi ve yetki belgesini aldıktan sonra gönüllülükten zorunluluğa dönüyor bu görev. Arkadaşlarımız mahallelerine DEVA olacaklardır, onlara inanıyor, güveniyor ve tebrik ediyoruz. Her yönüyle bu işe soyunduğumuzun ve çalıştığımızın bir göstergesidir bu ortam. Viranşehir çok iddialı olduğumuz bir ilçemiz bu nedenle de sorumluluğumuz burada çok daha ağır. İbrahim başkanımız ve ekip arkadaşları çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Ama asıl sonuç seçim sonucundaki başarı ile anlaşılır. Dolayısıyla bu arkadaşlarımızın yarın seçim olacakmış gibi çalışması, gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmaması gerekir. Biz de her daim kendilerinin yanında olduğumuzu belirtiyor, yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz” dedi.
 
İlçe Başkanı İbrahim Özkan ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “DEVA’nın mavi damlası Viranşehir’imize aslında kongremizi yaptığımız gün düştü. Ancak ardından partimize olan yoğun katılım ile günden güne arttı. Bugün ise mahalle temsilcilerimize yetki belgelerini vererek bu kez mahalle bazlı çalışmalarımızı başlatmış ve mavi damlaları daha da çoğaltmış oluyoruz. Görev alan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki Viranşehir genelinde çok güzel çalışmalarla halkımıza amaçlarımızı, hedeflerimizi, partimizi ve en önemlisi nasıl bir ülke istediğimizi anlatacaklardır. Ben katılım gösteren tüm misafirlerimize candan teşekkür ediyorum” dedi.
 
Konuşmalar sonrasında yeni mahalle temsilcilerine yetki belgeleri İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, Viranşehir İlçe Başkanı İbrahim Özkan tarafından beraber takdim edildi ve ardından katılımcılara parti çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan