Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa’da Şehitler İçin Helva Dağıtıldı

Şanlıurfa’da Şehitler İçin Helva Dağıtıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Gençlik Kolları ile birlikte 14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle vatandaşlara helva ikram etti.Balıklıgöl platosunda kurulan stantlarda çeşitli ikramlarda bulunan gençler, şehitler haftasının maneviyatını yaşatıyor.

 

Kurulan stantların başına geçerek ikramlarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve gençler, şehitler için dua talep ettiler.

 

Bir vatanın zenginliğinin uğrunda şehit olanlarla ölçülebileceğini söyleyen Başkan Çiftçi, şehitlerin anısına sahip çıkacaklarını ve onların hatıraları olan şehit ailelerine her zaman destek vereceklerini belirtti.

 

Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Şehitlerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Şehitlerimiz ile ilgili her bir hatıra gönlümüzde ayrı bir yeri ve ifadeleri var. Bu tür çalışmalar hepimizde aidiyet duygusu oluşturuyor. Bu etkinlikte onlara dua taleplerinde de bulunduk” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ise, “Şehitler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte helva ikramında bulunduk. Rabbim şehitlerimizin ruhunu makam-ı Mahmud eylesin” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan