Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İlçe adayları için son viraj

İlçe adayları için son viraj

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı için Zeynel Abidin Beyazgül isminin açıklanmasının ardından ilçe adaylarının açıklanması bekleniyor. AK Parti, ilçe adaylarının açıklanmasıyla birlikte çalışmalarını yoğunlaştıracak.
Mart yerel seçimleri için heyecan devam ederken, şu sıralar en büyük heyecanı ilçe adayları oluşturuyor. Bazı ilçelerde kesin gözüyle bakılan isimler olurken, AK Parti genel merkezinden henüz bir açıklama yapılmadı. Genel merkez, ilçe adaylarının açıklanması için 14 Aralık gününü işaret etmişti.
Şanlıurfa’nın merkez ve diğer ilçe adaylarının kim olacağı, bir değişiklik olmazsa 14 Aralık günü netlik kazanacak. Kulislerden zaman zaman isimler sızdırılsa da resmi bir açıklama olmadığı için, ilçe adaylarının merakı devam ediyor. Şanlıurfa’da ilçe adaylarının heyecanı sürüyor. Her seçim sürecinde aday adaylık başvurusunda Türkiye rekoru kıran Şanlıurfa, 31 mart seçimleri için de oldukça ilgi gösterdi.

AK Parti’den ilçe Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvura yapan kişi sayısı:

-Haliliye: 27
-Eyyübiye: 32
-Karaköprü: 23
-Akçakale: 15
-Harran: 7
-Birecik: 16
-Halfeti: 8
-Suruç: 4
-Bozova: 27
-Hilvan: 22
-Siverek: 19
-Viranşehir: 22
-Ceylanpınar: 24

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan