Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ak Başkan Adayı Beyazgül Mahalle Toplantılarında

Ak Başkan Adayı Beyazgül Mahalle Toplantılarında

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, kapı kapı dolaşarak, mahalle toplantılarına katılarak vatandaşlarımızı bilgilendirip, 31 Mart seçimlerinde AK Partiye oy vererek destek olmalarını istiyor.

 

Yapacağımız çalışmaları anlatıyoruz

“Durmak yok, yola devam” sloganıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Ev ev, kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızla bir araya gelerek AK Belediyecilik ile yapacağımız çalışmaları anlatıyoruz. İmam Bakır mahallemizde Halil Demirtaş’ın organize ettiği toplantıya da katılarak hemşerilerimizle hasbihal ettik. Mahalle toplantılarıyla halkımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda İl Yönetim Kurulu üyelerimizle Ahmet Yesevi mahallemizde de Enver Çoban kardeşimizin misafiri olduk. Mahalle sakinlerimizin görüş ve önerileri mahallemize yönelik çalışmalarımızda bize yol gösterecektir” dedi.

 

Halka hizmeti Hakk’a hizmet biliyoruz

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi 31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendilerini ifade etmeye çalıştıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Av. Beyazgül, “Seçim gecesi, inşaallah zaferimizi milletimizle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız. AK Partimizin iktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlattığı hemen herkes tarafından görülmektedir. Maaş kuyrukları, ilaç vs çeşitli ihtiyaçlarımızı alabilme kuyrukları ortadan kalkmıştır. Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi dünyayı ve hayatımızı nasıl idrak ediyorsak, yaşadığımız şehirlere de öyle şekil veririz. AK Parti kadroları olarak her zaman halka hizmeti Hakk’a hizmet biliyoruz ve öyle de devam edeceğiz. Şehirlerimizi insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız. Bizler, şehir halkına hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevimizi yürüteceğiz” diye konuştu.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan