Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Kuş’tan 23 Nisan Mesajı

Başkan Kuş’tan 23 Nisan Mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kuş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99’uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı. Başkan Kuş, 23 Nisan’ın Türk milletinin işgallere karşı birlikte hareket ederek imkanları zorlayıp dünyaya varlığını kanıtladığı gün olduğunu belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu günü çocuklara armağan ettiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş yazılı mesajında şunları söyledi;” Türkiye Büyük Millet Meclisimiz 99. Yaşına girmiştir. İşgallere ve bölünmeye karşı tüm imkanlar seferber edilerek elde edilen zafer sonrası çocuklarımıza armağan edilen bu günün ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 99’uncu Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Bağımsızlık mücadelesinin verildiği günlerde, millet iradesi ve birlikte hareket etme ruhunun tezahürü olan mücadele örnek teşkil etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve çocuklarımızın ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan