Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / İki aile arasında başlayan husumet barışla son buldu
İki aile arasında başlayan husumet barışla son buldu

İki aile arasında başlayan husumet barışla son buldu

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfalı Beniicil aşireti ile Elbuşaban aşiretleri arasında bir süredir devam eden husumet tarafların araya girmesi ile giderildi.
Şanlıurfalı Beniicil aşireti ile Elbuşaban aşiretleri arasında bir süredir devam eden husumet tarafların araya girmesi ile giderildi. Mevsimlik işçi olarak Gittikleri Ankara Polatlı'da taraflar arasında anlaşmazlık çıkmış ve her iki taraftan da yaralananlar olmuştu.
Gelecek Partisi Sosyal Poltikalar başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Danışmanı Şükrü Kırboğa, ve Mehmet bozkaya, Mehmet Ali Kısak ile birlikte her iki aşiret büyüklerini ve tarafları ziyaret ederek husumetin bitmesi için ricacı olmuş ve tarafları barıştırarak olayın daha da büyümesinin önüne geçti.
Her iki aşiret mensupları da barışmaktan memnun olduklarını belirterek, bu tür olumsuzlukların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundular.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan