Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Urfa Kadın Kolları Başkanlığı için aday sayısı 3’e indirildi

Urfa Kadın Kolları Başkanlığı için aday sayısı 3’e indirildi

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa’da 6.Olağan Kongre’ye sayılı günler kalırken, gözler Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanlığı’na çevrildi. Ankara kulislerinden alınan son dakika bilgisine göre mülakata giden 12 adaydan sadece 3’ü finale kaldı.

Şanlıurfa’da İl Başkanlığı için Zeynel Abidin Beyazgül isminin netleşmesinden sonra gözler bu defa Kadın Kolları Başkanlığı’na çevrildi. Ankara’ya çağrılıp mülakata alınanlar arasında Emine Çakmak, Filiz Balamir, Kübra Dörtkardeş, Tuba Demir, Demet Saatçi Güven, Birgül Mesçi, Melek Koyuncu, Eda Çakmaklı, Sabiha Karabulut, Zehra Kazan, Gülmisal Taş, Hatice Kübra Sanlı, Hayriye Yüksel Öncel gibi isimler olduğu öğrenildi.

GÖNCÜ’NÜN EKİBİ BASKIYI KURMAYA ÇALIŞIYOR

Ancak az önce Ankara kulislerinden alınan bilgilere göre, Ankara’da yapılan birçok mülakattan sonra çoğu isim saf dışı kaldı. Şu anda genel merkez Kadın Kolları Başkanlığı için üç isim arasında gidip geliyor. Bu isimler Emine Çakmak, Demet Saatçi Güven ve Hayriye Yüksel Öncel arasında gidip geliniyor. Öte yandan Aysel Göncü’nün ekibinin genel merkezde baskı kurduğu ve Emine Çakmak’ı saf dışı bırakmak istedikleri iddialar arasında.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan