Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Bakan Fakıbaba, Bozova Belediyesini ziyaret etti

Bakan Fakıbaba, Bozova Belediyesini ziyaret etti

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba,bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa”a ilk durağı Bozova ilçesi oldu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa ziyareti kapsamında geldiği Bozova’da ilk olarak Ak Parti ilçe Başkanlığı ve Bozova Belediyesini ziyaret ederek partililer ile  bir araya geldi.

Kaymakam Zekeriya Göker’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Bakan Fakıbaba, “Bozova Belediyesi’nin bütçesinin büyük bir kısmı yatırımlara harcanıyor. Yatırım arttıkça Bozova daha da güzelleşecek, insanların yüzü daha da gülecek.”dedi

Belediye’nin ardından AK Parti İlçe  Başkanlığına geçen Fakıbaba,Partililer tarafından karşılanan Bakan Fakıbaba, “Burada 2019 yılı seçimlerinin önemine işaret ederek AK Parti sevdalılarının 2019 yerel seçimleri öncesi daha fazla çalışmaları gerektiğini söyledi.”

Bakan Fakıbaba’ya ilci ziyaretleri kapsamında Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Ali Cevheri ve il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan