Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karaköprü Başkanlık Koşusunu”Bürebey”Kazandı

Karaköprü Başkanlık Koşusunu”Bürebey”Kazandı

Türkiye Jokey Kulübü tarafından Karaköprü Belediyesi adına düzenlenen at yarışı koşusu yapıldı. Koşuyu Bürebey isimli safkan jokeyi Remzi Doğan ile kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından Karaköprü Belediyesi Başkanlık Koşusu düzenlendi. Şanlıurfa Hipodromunda düzenlenen ve günün 6. koşusu olan Karaköprü Belediyesi Başkanlık Koşusu’nu Ethem Kaya’nın sahibi olduğu 2 numaralı safkan at Bürebey jokeyi Remzi Doğan ile kazandı. İkinciliği 13 numaralı Şubathan elde ederken, üçüncü ise 4  numaralı Pekkurt oldu.

Yarışı Karaköprü Belediyesi Meclis Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları  ile davetliler izledi. Koşunun ardından birinci olan atın ilgilisine birincilik kupasını Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol verirken, ikinci, üçüncü ve dördüncü atların sahiplerine de plaket verildi.

Koşunun ardından konuşan Karaköprü Belediyesi Meclis Başkanvekili Bekir Sıtkı Akyol dereceye giren atların sahiplerini ve jokeyleri tebrik ederken, Şanlıurfa’da at yetiştiriciliğinin daha iyi seviyelere gelmesi temennisinde bulundu.

Karaköprü Belediyesi Başkanlık Koşusu’nun ardından protokol üyeleri, dereceye giren atların sahipleriyle ve hipodrom yetkilileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan