Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Güneş ve Bostancı’dan”Helalleşme”Çağrısı

Güneş ve Bostancı’dan”Helalleşme”Çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut GÜNEŞ yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimleri öncesi Şanlıurfa ilinde Milliyetçi Hareket partisinin hak ettiği atmosferi yakaladığı belirtti.
Var olan potansiyel gücün liderimiz Devlet BAHÇELİ beyefendinin vatanını ve milletini düşünerek yaptığı siyasi hamlelerle açığa çıktığının üzerinde duran Başkan GÜNEŞ bu seçimlerin Milliyetçi Hareket Partisi için Şanlıurfa’da bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Bu seçim sürecinde gece gündüz demeden tüm vekil adayları ve Milliyetçi Hareketin göz bebeği olan Ülkü Ocaklarıyla birlikte çalıştıklarını belirten Başkan güneş çalmadık kapı, gezmedik sokak, tebessüm edilmedik yüz, duyulmayan ses, girilmeyen gönül bırakmayacaklarının sözünü Şanlıurfalı kadirşinas hemşerilerine verdi.

Öte yandan Ülkü Ocakları Şanlıurfa il başkanı Bakır BOSTANCI yapmış olduğu açıklamada ülkücülerin daima vatan ve millet için çalıştıklarını belirterek bu seferki vatani görevin 24 Haziran seçimleri olduğunun üzerinde durdu.

Başkan BOSTANCI ayrıca şu açıklamada da bulundu: “Liderimizin de dediği gibi birtakım nedenlerle başka yerlere gidenlere, helalleşmek şartıyla kapımız açıktır. Çünkü biz biliyoruz ki hatasız kul olmaz. Önemli olan Ülkücü Hareketin kutsallığını idrak etmek, son çıkışı yakalayarak doğru yola girmektir. Nitekim Ülkü Ocakları ilah-i Kelimetullah davası üzerine kurulmuş hiçbir yanlış yola sapmadan dikenli de olsa doğru yoldan hiç ayrılmamış ve bundan sonra da ayrılmayacaktır. Doğru istikamet arayanlara Ülkü Ocakları yetecek ve artacak güçtedir.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan