Anasayfa / TÜM HABERLER / Can Hallaç’a ulaşmak Cumhurbaşkanına ulaşmaktan daha zor

Can Hallaç’a ulaşmak Cumhurbaşkanına ulaşmaktan daha zor

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Can Hallaç, herkesime yönelik iletişim kanallarını kapatmış durumda. Kentteki ulaşım noktalarındaki sıkıntıların aktarılması ve çeşitli konular hakkında bilgi almak isteyen basın mensupları,  siyasi mekanizmalara rahat rahat ulaşırken Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Can Hallaç’a ulaşmak ne mümkün.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, her platformda şeffaf belediyecilikten söz ederken ekibinden Ulaşım Daire Başkanı Can Hallaç, şeffaflıktan uzak durmayı tercih ediyor. Sıkıntılar ile ilgili Ruha Haber Ajansı ekipleri bilgi almak için aradığı daire başkanı Can hallaç’a bir türlü ulaşamıyor.

TELEFONLARA BAKMIYOR, DÖNÜŞ YAPMIYOR BAŞKAN HALLAÇ !

Ulaşım noktasında bilgi almak isteyen gazeteciler, telefonla ulaşmaya çalıştığı Can Hallaç’a ulaşmak ne mümkün. Telefonu dakikalarca çalmasına rağmen herhangi bir dönüş yapmayan Hallaç’ın ne zaman telefona bakacağı, dönüş yapacağı bilinmiyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan