Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Yanlış Kepçe Darbesi, Karaköprü’yü Elektriksiz Bıraktı

Yanlış Kepçe Darbesi, Karaköprü’yü Elektriksiz Bıraktı

Ruha Haber Ajansı – RHA) Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesinde kazı çalışması yapan bir kepçe elektrik kablolarını koparttı. Kabloların kopması ile Karaköprü ilçesinin bir kısmı enerjisiz kalırken çeşitli arızalar meydana geldi.

Seyrantepe Mahallesinde kazı çalışması gerçekleştiren bir firmaya ait kepçe operatörünün duyarsız kalması ve kazı yaparken enerji şirketine haber vermeyerek enerji hattı üzerinde kepçeyle kabloları koparması ile Karaköprü ilçesinin bir kısmı enerjisiz kalmasına neden oldu. Yaşanan olay sonrası çalışma gerçekleştiren enerji şirketi Karaköprü ilçesine enerji manevra yaparak enerji verdi. Kepçe darbesiyle patlatılan kabloların tamir işleminin sürdüğü belirtildi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Firma elemanlarının kendi kafalarına göre kazı yaparak enerjisiz bıraktıkları mahalle sakinleri ise bu duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar, bir daha mağdur edilmemeleri için bundan sonraki kazıların izinsiz yapılmamasını istediler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan