Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ak başkan adayı Ekinci: Viranşehir’i birlikte güçlü kılacağız

Ak başkan adayı Ekinci: Viranşehir’i birlikte güçlü kılacağız

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, “Viranşehir’i birlikte güçlü kılacağız. Kazanan Viranşehir olacak” dedi.

İlçe belediye başkan adayları sabah saatlerinde Ak Parti İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından açıklandı. Açıklanan listeye göre Ak Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci oldu.

Salih Ekinci yaptığı açıklamada, kazananın Viranşehir olacağına vurgu yaparak şu açıklamayı yaptı:

“Birlikte Güçlüyüz, Birlikte Başaracağız” düsturu ile çıktığımız bu kutlu dava yolunda 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Viranşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmenin onurunu yaşıyorum. Bizlere teveccüh göstererek bu onuru yaşatan ve sorumluluğu veren Reis-i Cumhurumuz ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a Parti Meclisimize ve Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize, Şanlıurfa İl Başkanımıza ve Yönetimine, Şanlıurfa Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza, Ak Parti İlçe Başkanımıza ve Yönetimine, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve özellikle Viranşehirimizin değerli halkına teşekkür ediyorum.

Büyüklerimizden Devlet içinde görev almayı bir fırsat değil; büyük bir sorumluluk olarak anlamayı öğrendik. Bu sorumluluğun bilincinde ve farkında olarak ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi daha ileriye götürmek için daha önce de beyan ettiğimiz gibi elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız.

Viranşehir ilçemizde yaşanan bir fert olarak ilçemizin ihtiyaç ve sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu ihtiyaç ve sorunları çözme iradesine sahibiz. Viranşehirli hemşerilerimizin desteği ile Viranşehir’i daha yaşanılır ve modern standartlara sahip bir şehir haline hep birlikte getireceğiz.

Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecini kaybedeni olamayan bir süreç olarak görüyoruz. Şahsım dışındaki aday adayları ile hep birlikte omuz omuza mücadele vererek ilçemize hak ettiği hizmeti getireceğiz. Aday adaylarımızın ilçemize hizmet etme şiarı ile yola çıktılarını bilincinde olarak ilçemizle ilgili her türlü öneri ve projelerini dikkate alacağız. Viranşehir’i birlikte güçlü kılacağız. Kazanan Viranşehir olacak.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan