Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Batuhan Karadeniz’in yeni takımı belli oldu

Batuhan Karadeniz’in yeni takımı belli oldu

Geçen yıl TFF 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor formasıyla top koşturan Batuhan Karadeniz’in sorunu çözüldü. Karadeniz’in Arnavutluk Süper Lig takımlarından Skenderbeu ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını da giyen Batuhan Karadeniz’in yeni adresi belli oldu. Şanlıurfasporlu yetkililerin kampa katılmadığından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet ettiği 26 yaşıdaki oyuncu 200 bin TL bonservis bedeliyle takımdan ayrıldı.

Ajansspor’dan Salim Manav’ın haberine göre deneyimli oyuncu, Arnavutluk Süper Lig takımlarından Skenderbeu ile anlaşma sağladı. Skenderbeu ile 100 bin Euro karşılığında anlaşma sağlayan santrfor oyuncu Şanlıurfaspor’dan serbest kalma ücretini kendisi karşılayacak. Geride kalan sezonda Şanlıurfaspor’da 14 karşılaşmada görev alan Batuhan Karadeniz, 11 kez rakip fileleri havalandırdı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan