Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Urfa’da Tefecilere Operasyon,5 Gözaltı

Urfa’da Tefecilere Operasyon,5 Gözaltı

(RHA AJANS/ RHA)-Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, tefecilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Eş zamanlı gerçekleşen operasyonda, senet,tapu, ruhsatsız silah, alacak defteri ve bir miktar excaty hap geçirildi. Gözaltı kararı bulunan 7 kişiden 5’i gözaltına alındı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) ekipleri, tefecilere yönelik operasyon düzenledi. Ekipler tarafından 7 ikamet ve 2 iş yerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alındı, 2 kişinin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Ayrıca operasyonlar kapsamında adreslerde yapılan aramalarda bir alacak verecek defteri, 1 araç satış sözleşmesi, 2 adet senet, 1 adet tapu ve 1 adet laptop ile ayrıca 8 adet ecstasy hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör ile 25 adet fişek ele geçirildi.
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan