Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Kapaklı Pasajı yıkılacak mı? Beyazgül cevap verdi
Kapaklı Pasajı yıkılacak mı? Beyazgül cevap verdi

Kapaklı Pasajı yıkılacak mı? Beyazgül cevap verdi

(RHA AJANS/RHA) – Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kapaklı Pasajıyla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Buradaki esnafımıza gelin size yer gösterelim, anlaşalım, tümünüzü oraya taşıyalım diyoruz. Bu teklifimizi sunduk. Yer konusunu onlara bırakacağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Kızılay Meydanı Gün Yüzüne Çıkıyor’ projesi kapsamında lansman toplantısı düzenlendi.
Özel bir otelde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe parti başkanları, muhtarlar, STK başkanları ile basın mensupları katıldı.
 
Toplantıda kentte yürütülen projeler hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kapaklı Pasaj’ın yıkılıp yıkılmayacağı sorusuna da yanıt verdi.
KAPAKLI PASAJI YIKILACAK MI?
Kapaklı Pasajının akıbetiyle ilgili açıklama yapan Beyazgül, "Kapaklı Pasajıyla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Buradaki esnafımıza gelin size yer gösterelim, anlaşalım, tümünüzü oraya taşıyalım diyoruz. Bu teklifimizi sunduk. Yer konusunu onlara bırakacağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Gülpınar, içme suyu üzerinden yıpratılmaya mı çalışılıyor

Şanlıurfa'da içme suyu konusu, son zamanlarda gündemde önemli bir yer tutuyor. Ancak, bu sorunun kaynağı ve çözümü konusunda birçok soru işareti var. Mehmet Kasım Gülpınar'ın yerel seçim zaferiyle işbaşına gelmesinin ardından, içme suyuyla ilgili ortaya çıkan problemler, kamuoyunda birçok spekülasyona neden oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan