Anasayfa / Etiket Arşivi: branşları!

Blog Arşivi

Şanlıurfa’da 4 doktor göreve başladı! İşte branşları

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da ataması yapılan 4 doktor göreve başladı. Şanlıurfa’da 4 doktor ataması yapıldı. Ataması yapılan 4 doktor Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi Haliliye ek hizmet binasında göreve başladı. İşte ataması yapılıp göreve başlayan doktorlar ve branşları: Uzm. Dr. Müge Erbay ( İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları) Uzm. Dr. …

Devamını Oku »

Şanlıurfa’ya 56 doktor ataması yapılacak! İşte ataması yapılacak doktorların branşları!

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’ya 56 doktor ataması yapılacak. 95.devlet hizmet yükümlülüğü kuraları açıklandı. 95.devlet hizmet yükümlülüğü kuraları yapıldıktan sonra Şanlıurfa’ya atanacak olan doktor sayısı da belli oldu. Şanlıurfa’ya 45’i, uzman hekim, 11’i pratisyen hekim olmak üzere toplamda 56 doktor ataması yapılacak. İşte atanan o doktorlar ve branşları:    

Devamını Oku »

Şanlıurfa’ya 56 doktor ataması yapıldı! İşte atanan doktorların branşları!

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’ya 56 doktor ataması yapıldı. 95.devlet hizmet yükümlülüğü kuraları yapıldı. 95.devlet hizmet yükümlülüğü kuraları yapıldıktan sonra Şanlıurfa’ya atanan doktor sayısı da belli oldu. Şanlıurfa’ya 45’i, uzman hekim, 11’i pratisyen hekim olmak üzere toplamda 56 doktor ataması yapıldı. İşte atanan o doktorlar ve branşları:    

Devamını Oku »

pendik escort bayan