Anasayfa / Etiket Arşivi: üssü

Blog Arşivi

Şanlıurfa’da deprem! İşte merkez üssü

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa'da deprem meydana geldi. Şanlıurfa'da sabah saatlerinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün bilgilerine göre, deprem Eyyübiye ilçesinde meydana gelirken merkez üssü ise Keskin Mahallesi oldu. Depremin şiddeti 2,2 olurken, derinliği ise 5 metre olarak kayıtlara geçti.

Devamını Oku »

Şanlıurfa’da deprem! İşte depremin merkez üssü

(RHA AJANS/RHA) – Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı son dakika bilgisine göre Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı son dakika bilgisine göre Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde deprem meydana geldi. Saat 11.16'da gerçekleşen Şanlıurfa Karaköprü Demircik Mahallesi merkez üslü depremin 1,9 olurken, derinliği ise 5.00 olarak açıklandı.

Devamını Oku »

İşte Urfa’da koronavirüsün yeni merkez üssü!

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da vatandaşlar, işlem yapmak için gittikleri bankanın önünde, korona virüs tedbirlerini unuttu. Banka önünde bekleyen vatandaşların bazıları maske takmazken, sosyal mesafe hiçe sayıldı. Şanlıurfa’da vatandaşlar, işlem yapmak için gittikleri bankanın önünde, korona virüs tedbirlerini unuttu. Banka önünde bekleyen vatandaşların bazıları maske takmazken, sosyal mesafe hiçe sayıldı. SOSYAL …

Devamını Oku »

Şanlıurfa’da korkutan deprem ! işte merkez üssü

(RHA AJANS/RHA)-Şanlıurfa'da sabah saatlerinde deprem meydana geldi. Şanlıurfa'da korkutan bir deprem meydana geldi.Saat 8.37'de meydana gelen deprem düşük şiddette oldu. Bu Sabah saat 8.37'de meydana gelen deprem bölgede az da olsa hissedildi. 2.7 Düşük şiddetli yerin 10 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem bir çok noktada hissedildi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere …

Devamını Oku »

Şanlıurfa’da deprem oldu! İşte depremin merkez üssü

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da akşam saatlerinde deprem meydana geldi. Şanlıurfa’da akşam saatlerinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, depremin merkez üssü Karaköprü ilçesi oldu.   2,4 büyüklüğünde olan deprem kent merkezindeki birçok noktada hissedildi.      

Devamını Oku »

pendik escort bayan