Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Virajı alamayan bir otomobil askeri alana uçtu

Virajı alamayan bir otomobil askeri alana uçtu

(ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’da bir türlü bitirilemeyen çevre yolunda virajı alamayan bir otomobil askeri alana uçtu. Belediyeye tepki gösteren mahalleli, yolun yapılmasını istiyor.

Şanlıurfa’da Karaköprü ilçesi ile Haliliye ilçesini birbirine bağlayan çevre yolunda virajı alamayan bir otomobil askeri alana uçtu. Kaza 15.00 sıralarında Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan Şehit Piyade Er Cuma Uçar Caddesinde meydana geldi. Şevki Ceylan kontrolündeki 63 UD 704 otomobil, keskin virajda hızını alamayınca askeri alana uçtu. Kazada yaralanan şoför Şevki Ceylan, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ceylan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BELEDİYEYE TEPKİ

Otomobil, olay yerine çağırılan çekici yardımı ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazanın askeri alanda olmasından olay yerine askeri yetkililer de geldi. Kazanın meydana geldiği yere toplanan mahalleli yolun bir türlü bitirilemediğini bunun birçok kazaya sebep olduğunu ileri sürerek belediyeye tepki gösterdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan