Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Başkan Çiftçi: Şanlıurfa’nın yol sorununu bitireceğiz

Başkan Çiftçi: Şanlıurfa’nın yol sorununu bitireceğiz

Büyükşehir Belediyesi mevcut kaynakları en iyi şekilde değerlendirerek Türkiye’nin en uzun yol ağına sahip illerden olan Şanlıurfa’da, kırsal bölgelerdeki yollarda kalite standartlarını yükselten çalışmalarını sürdürüyor. Eyyübiye ilçesindeki çalışmaları inceleyen Başkan Çiftçi: “13 ilçemize Şanlıurfa’nın yol sorununu bitireceğiz” dedi.

Şanlıurfa şehir merkezinde köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollar açarak ulaşımda yenilikler sağlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ise bir yandan prestij caddesi uygulamasını hayata geçirirken diğer yandan kırsalda uzun ömürlü yol inşa ediyor.

Kırsal bölgelerdeki asfalt çalışmasında geriye dönük uygulamalara artık son vermek isteyen Büyükşehir Belediyesi, kaliteli yeni yollarla vatandaştan da tam not alıyor.

ÇİFTÇİ: AK BELEDİYELER HALKIN EMRİNDE

Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyyübiye ilçesindeki grup yoları inceleyen Başkan Çiftçi: “Çalışma sezonun hızlı bir şekilde ilerliyor. Asfalt mevsimidir. AK Belediyeler olarak halkın memnuniyetini sağlamak için planlı bir şekilde yolları yapıyoruz. Bölgedeki vatandaşlarımızla birlikte Yukarı Hamedan, Aşağı Hamedan ve Ulak grup yolunu inceledik. Gerek seçilenlerimiz ve gerekse atananlarımızla hepimizin gayesi milletimizin memnuiyetidir. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak halkımızın memnuniyetini en üst noktada tutmak durumundayız. Halkımız her zaman bizlerle, partimizle hareket ediyor. Destek veriyor. Dolayısıyla biz de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmak durumundayız. Burada onu yapıyoruz. Şuan 13 ilçede çalışmalarımız sürdürüyoruz. Başlarken 13 ilçemize Şanlıurfa’nın yol sorununu bitireceğiz demiştik. Bunda da kararlıyız. Hergün çalışarak yol sorununu ortadan kaldıracağız” diyerek 8.5 KM’lik Yukarı Hamedan, Aşağı Hamedan ve Ulak grup yolunun hayırlı olmasını diledi.

ÇİFTÇİ: HALKIN MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN KUTSALDIR

Eyyübiye ilçesine bağlı Çalışkanlar, Keberli, Kızılkuyu ve Dernek Kırsal Mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt serimi tamamlanan 17 KM’lik grup yolunu da inceleyen Başkan Çiftçi: “Alt yapısını geçen yıl yaptık. Yol seviyesi yükseltildi. Yola serilen malzeme iyi bir şekilde sıkıştırıldı. Bu yıl da asfaltlama çalışması tamamlandı. Bizim için insana hizmet kutsal bir görevdir. Halkımız bu görevi bize tevdi etti. Çalışanlarımızla birlikte halkımıza hizmet ediyoruz. Kırsaldaki kardeşlerimizi önemsiyoruz. Seviyoruz. Kırsala nitelikli hizmet olarak alt yapı su ve yolu getirmek, köy içi yolları ilçe belediyelere yaptırtmayı kutsal görev olarak görüyoruz” grup yolunun bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediye olarak 19242 KM’lik alan içerisinde bulunan 11 bin KM’lik yol ağının yapımını planlı bir şekilde sürdürdüklerini sözlerine ekledi. Bölge muhtarları ise yapılan yollardan dolayı Başkan Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan