Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Yeni fuar merkezinin tanıtımı yapılacak

Yeni fuar merkezinin tanıtımı yapılacak

( ŞANLIURFA – RHA ) Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü ilçesinde yapımına başlanılan Şanlıurfa Fuar Merkezi’nin tanıtımı yapılacağı bildirildi. Programın 8 Ağustos Salı Günü gerçekleştirileceği açıklandı.

Kentin gelişmesi ve kalkınması için iş dünyasına katkı sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın cazibe merkezi olmasına katkı sunacak olan büyük projelerden Şanlıurfa Fuar Merkezini yapıyor. Şanlıurfa fuar merkezinin faaliyete geçmesiyle birlikte kent ekonomisine büyük bir katkı sağlanacağını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, büyük ve önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü ilçesinde yapımına başlanılan Şanlıurfa Fuar Merkezi 80 bin metrekarelik alan üzerinde kurulacak olup, 14 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor. 670 araç kapasiteli otoparka sahip olan fuar merkezinde 30 bin metrekare kapalı alanıyla dinlenme alanları, konferans salonu ve holleriyle fuar organizasyonuna katılacak olan firmalara hizmet verecek.

TANITIMA DAVET

 08 Ağustos 2017 Salı günü saat: 17.00’da Mehmet Akif İnan (Urfa City) Konferans Salonunda tanıtım programının yapılacağını belirten Başkan Nihat Çiftçi, Tüm Şanlıurfalıları tanıtım programına davet etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan