Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / ‘Arka Sokaklar’ın oyuncuları Urfa’da uyuşturucuya dikkat çekti

‘Arka Sokaklar’ın oyuncuları Urfa’da uyuşturucuya dikkat çekti

( ŞANLIURFA – RHA ) İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuya dikkat çekmek için özel bir alışveriş merkezinde program düzenledi. Emniyet tarafından düzenlenen “uyuşturucu ile mücadele” seminerine ‘Arka Sokakları’n önemli oyuncuları da destek verdi.

Programa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nuri Öztürk, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Arka Sokaklar dizisinin oyuncuları Şevket Çoruh, Selin Koçoğlu ve Kerimhan Duman ile emniyet şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Ziyaretçiler, dizinin oyuncularıyla fotoğraf çektirmek için yarışa girdi. Seminerde tüm ziyaretçilere, ‘uyuşturucu ile mücadele’ kapsamında çeşitli bilgilendirme çalışmaları yapıldı, vatandaşlara broşürler dağıtıldı.

‘TERÖR VE UYUŞTURUCU, HAYATI FELÇ EDİYOR’

Vali Abdullah Erin, yaptığı açıklamada, terörle mücadeleyle birlikte uyuşturucuyla mücadelenin de  büyük önem taşıdığını belirtti. Erin, terör ve uyuşturucunun toplumu, sosyal hayatı ve ekonomik durumu felç etmeye yönelik faaliyetler olduğuna dikkat çekti. Vali Erin, şöyle konuştu:”Bu mücadelede basın ve televizyonlardaki aktörlerin katkısı da büyük önem taşıyor. Diziler aracılığıyla topluma verilmek istenen mesaj en hızlı şekilde iletiliyor. Televizyon kanalları ve sosyal medya araçları bu mücadeleye destek verecek şekilde olması gerekiyor.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve Şevket Çoruh programın anlam ve önemine yönelik birer konuşma gerçekleştirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan