Anasayfa / TÜM HABERLER / Otomobile silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Otomobile silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

 

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfa’da seyir halindeki otomobile kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Eyyübiye ilçesi Şıh Maksut Mahallesi Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki 34 UV 6058 plakalı otomobile kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Olayda otomobilde bulunan Bahattin Aktosun ile Şahin B. yaralandı. Yaralılardan Şahin B. özel bir araçla, Bahattin Aktosun ise olay yerine giden ambulansla Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Bahattin Aktosun, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Olayı duyan Aktosun’un yakınları sinir krizi geçirdi.

Polis saldırgan ya da saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan