Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Çiftçi,”Eyyubiye Kampusü”Mesire alanı olacak

Başkan Çiftçi,”Eyyubiye Kampusü”Mesire alanı olacak

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Geçtiğimiz günlerde Gazetemiz Urfa Değişim tarafından gündeme taşınan Eyyübiye kampusü Şanlıurfa’nın en büyük mesire alanı olacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi”Eyyubiye Kampusü’nun Şanlıurfa’nın en büyük mesire alanı olacağı müjdesini verdi.

Başkan Çiftçi, Harran Üniversitesi Eyyübiye Kampusü’nün TOKİ ile Harran Üniversitesi’ne konut ve yurt için tahsisinin yapılacağını ve Eyyübiye kampusü’nün betonlaşmasına müsaade etmeyeceklerini bunun için Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşecek ne varsa yapmaya hazır olduğunu belirtti.Çiftçi, yaklaşık 300 Bin metrekarelik alanda, Şanlıurfa’nın en güzel mesire alanlarından birisini Eyyübiye ilçesine kazandıracaklarını dile getirdi.

Çiftçi, “Eyyübiye Kampusü Şanlıurfa’nın en büyük mesire alanı olacak. En kısa sürede TOKİ yetkilileri ve Rektör Ramazan Taşaltın ile görüşüp buranın mesire alanı olmasını planlıyoruz. Hem büyüklüğü ile Şanlıurfa’nın en büyük mesire alanı olacak hem de buranın betonlaşmasının önüne geçmiş olacağız.Bittiğinde içerisindeki kafeteryaları, restoranları, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları ile Şanlıurfalıların aileleri ile gezebileceği büyük bir mesire alanına kavuşacak.” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan