Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Eski Urfasporlu’nun yeni adresi Elazığ oldu

Eski Urfasporlu’nun yeni adresi Elazığ oldu

(Ş.URFA – RHA) – TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, bir dönem Şanlıurfaspor forması giyen ve bu sezon Süper Lig’e çıkan Yeni Malatyaspor’da tutunamayan forvet oyuncusu Ahmet Aras ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Uzun bir aranın ardından transferde yeniden harekete geçen Elazığspor son olarak Evkur Yeni Malatyaspor’da forma giyen Ahmet Aras’ 2 yıllığına renklerine bağladı…

Geride kalan 3 maçın ardından takımın forvet ihtiyacını göz önünde bulunduran ve Jonathan Ayite’den maliyeti nedeniyle vazgeçen Bordo beyazlı yönetim 22 Ağustos’ta duyurduğumuz Ahmet Aras transferini bugün bitirdi.

Sezon öncesi 10 transfer yaparak 22 Temmuz’dan bu yana transfere ara veren Elazığspor’da stoper arayışları sürerken, böylece Bordo Beyazlı Yönetim dış transferde sayıyı 11’e çıkardı.

Malatya ekibiyle yollarını ayıran 29 yaşındaki tecrübeli golcüyü Elazığ’a getiren transfer komitesi, futbolcuyla her konuda anlaşma sağlayarak 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, son olarak Evkur Yeni Malatyaspor’da forma giyen forvet oyuncusu Ahmet Aras ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Ahmet Aras’a hoşgeldin der, bordo-beyaz forma altında başarılar dileriz” denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan