Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü Belediyespor,Tarsus’a elendi

Karaköprü Belediyespor,Tarsus’a elendi

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Ziraat Türkiye Kupası 2.tur eleme maçında temsilcimiz Karaköprü Belediyespor deplasmanda Tarsus İdman Yurdu Spor ile karşılaştı.

Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında Karaköprü Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Tarsus İdman Yurdu Spor’a konuk oldu. Mücadeleyi Tarsus İdman Yurdu Spor 2-1 kazandı ve Kırmızı-siyahlı takımı eleyerek bir üst tura yükseldi.

Tarsus İdman Yurdu ilk yarıda 39.Dakikada Kubilay Serbet ve 43.Dakikada Akın Taşkın ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.İkinci yarı rakibine oranla daha baskılı oynayan Karaköprğü Belediyespor 76.Dakikada Yeldar Yamaç ile golü buldu ve maçta durumu 2-1’e getirdi.86.Dakikada Mehmet Sayan rakibine sert girince kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Karaköprü Belediyespor son dakikalarda 10 kişi oynamasına rağmen baskılı oyununu sürdürdü.Ancak beraberlik golünü bulamadı.Uzatmalardan da sonuç değişmeyince Karaköprü Belediyespor ziraat Türkiye kupasına veda etti.
Maç sonucu:Tarsus İdman Yurdu Spor 2 Karaköprü Belediyespor 1

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan