Anasayfa / TÜM HABERLER / Ak Partili Kavakçı, Suruç Çadır Kenti Ziyaret Etti

Ak Partili Kavakçı, Suruç Çadır Kenti Ziyaret Etti

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan hakları Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı,Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Suruç ilçesinde bulunan Suriyeli sığınmacıları ziyaret etti.

Ak Parti İnsan Haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kavakçı,beraberinde Şanlıurfa Milletvekili Av.İbrahim Halil Yıldız ve Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Suruç ilçesinde bulunan Suriyeli sığınmacıların barındığı çadır kenti ziyaret etti. Türkiye’nin en büyük çadır kenti olan 40 bin kapasiteli Suruç Çadır Kentini ziyaret eden Kavakçı, kamp görevlilerinden bilgi aldıktan sonra Suriyelilerle görüştü. Kampta barınan Suriyeli ailelerin ilgisiyle karşılaşan Kavkçı; sıkıntılarını kendisine ileten Suriyelilerle sohbet etti.

Türkiye olarak Suriyelilere kucak açtıklarını ifade eden Ak Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı , “Şanlıurfa’da 500 binin üzerinde Suriyeli kardeşimizi misafir ettik, onlara ev sahipliği yaptık. Suriyeli kardeşlerimize gösteren Şanlıurfalı hemşerilerime bu bayram vesilesiyle teşekkürü hak ettiklerini ifade etmek gerekiyor. Burada bulunan Suriyeli kardeşlerimizin de Şanlıurfalı hemşerilerime minnet ve şükran duygularına aracılık etmekten de büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum? dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan