Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Personel eksik olunca vatandaşlar saatlerce ayakta kaldı

Personel eksik olunca vatandaşlar saatlerce ayakta kaldı

(ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfa’da birçok kurumda olan manzaralar Haliliye İlçe Nüfus Müdürlüğünde de yaşandı. Müdürlükte personel eksikliği nedeniyle vatandaşlar salonda uzun kuyruklar oluşturdu.

Şanlıurfa Haliliye ilçesi Nüfus Müdürlüğü dolup taştı. Personel eksikliğinden dolayı işlemlerin yavaş yapılması uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. Sabahın erken saatlerinde işlemlerini yapmak üzere nüfus müdürlüğüne gelen vatandaşlar, uzun zaman sıra beklemek zorunda kaldı.

Şanlıurfa’da birçok kurumda yaşanan personel eksikliği nedeniyle aynı sorun yaşanıyor. Bu sorunları yaşayan kurumlardan biri olan Haliliye İlçe Nüfus Müdürlüğüne gelen vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Uzun kuyruklarda bekleyen yaşlılar da oturmak dolup taşan salonda oturamadan saatlerce ayakta beklemek zorunda kalıyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan