Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Ak Parti Haliliye’de Canpolat Yeniden Seçildi

Ak Parti Haliliye’de Canpolat Yeniden Seçildi

 

ŞANLIURFA-(RUHA HABER AJANSI)-AK Parti Haliliye Teşkilatı olağan kongresi bugün yapıldı, tek liste ile gidilen kongre sonucunda Başkan Mehmet Canpolat,güven tazeledi.

Şanlıurfa Ziraat Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen kongreye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri,İbrahim Halil Yıldız,Mehmet Ali Cevheri,Halil Özcan,Mahmut Kaçar,Mehmet Akyürek Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,il ve ilçelerin Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, parti il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda parti gönüllüleri katıldı.

Gerçekleşen kongre heyecanı Divan oluşumu ile başladı. Divan Başkanlığını Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar divan üyeleri Sait Ağan ve Ahmet Demir’den oluştu.
Divan heyetinin oluşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden kongrede selamlama konuşmaları yapıldı. Kürsüye ilk çıkan isim AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat oldu. Partisi adına daima çalışacağını söyleyen Başkan Canpolat, teşkilat olarak yaptıkları çalışmalardan dolayı emeği geçenlereKonuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongredeteşekkür etti.Kongrede mevcut başkan Mehmet Canpolat tüm üyelerin oyunu alarak tekrardan Haliliye ilçe başkanı seçildi.

İşte AK Parti Haliliye Yönetimi…

Haliliye ilçe kongresi yönetim listesi

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan