Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Bu manzaralardan bıktık!

Bu manzaralardan bıktık!

(Ş.URFA-RUHA AJANS) – Şanlıurfa’da bilinçsiz sürücüler tarafından yola park edilen araçlar yüzünden kilitlenen yollara şahit olmaktan Şanlıurfalı vatandaş bıktı.

Zaten herhangi bir trafik ve şehir hesaplaması yapılmadan yapılan yollar bir yanadursun, bir de buna bilinçsiz sürücüler eklenince trafikte araçla seyretmek eziyet halini alıyor. Bu eziyet özellikle BELSAN otobüslerinde şoförlük yapanlar için hat safhada… Eyyübiye ilçesi Yusufpaşa Mahallesi Asfalt caddesi olarak bilinen otobüs güzergahında bilinçsiz sürücüler tarafından pakr edilen araçlarla birlikte yoldan geçmek eziyet oluyor. Uzun 63 ring hattı araçları yoldan geçemedikleri için hem yolcular hem de şoförler mağdur oluyor.

Bilinçsiz sürücülerin yolun ortasına park ettikleri araçlar belediye otobüsleri ve diğer büyük araçların geçişine müsaade etmeyince trafik kilitleniyor. Vatandaşlar yolun zaten gün içerisinde çok yoğun olarak kullanıldığını, üstüne bir de bu tarz bilinçsiz şoförler yüzünden 100 metrelik mesafeyi 15 dakikada geçebildiklerini dile getirdiler.

Yetkililerden bu sorunları çözecek bir yöntem talebinde bulundular.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan