Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bedelli askerlik açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bedelli askerlik açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlik çıkıp çıkmayacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan,” Şu anda gündemimizde bedelli askerlik konusu yok. Ciddi manada asker kadrosunda eksilme var. Vatansever evlatlarımızı  askere bekliyoruz.”dedi.

 ‘Bedelli askerlik çıkacak mı’, ‘Bedelli askerlik ne zaman çıkacak’ sorularına yanıt Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Peki, 2017 bedelli askerlik çıkacak mı?

ERDOĞAN: CİDDİ MANADA ASKER KADROSUNDA EKSİLME VAR

Mabeyn Köşkü’nde ATV, A Haber ve A News ortak yayınına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Bedelli askerlik çıkacak mı’ sorusuna yanıt getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bedelli askerlik ile ilgili yaptığı açıklama:”Şu anda gündemimizde bedelli askerlik konusu yok. Ciddi manada asker kadrosunda eksilme var. Vatansever evlatlarımızı  askere bekliyoruz.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan