Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / PİAZZA’da kum havuzu ve buz pisti ile eğlenceye devam

PİAZZA’da kum havuzu ve buz pisti ile eğlenceye devam

( ŞANLIURFA – RHA9 Moda, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, minik ziyaretçilerine buz pisti ve kum havuzunda sınırsız eğlence sunuyor.

Seçkin markaları ve sosyal yaşam alanları ile 7’den 70’e herkese hitap eden Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi minik misafirleri de unutmadı. Aileleriyle alışverişe gelen minikleri, güvenli bir ortamda eğlenceye davet eden Piazza AVM, çocukların renkli aktivitelerle doyasıya eğlenmesini ve ailelerin de rahat bir şekilde alışveriş yapmasını sağlıyor.

KUM VE BUZDA NEŞE DOLU ANLAR

Minikler, Piazza’da kurulan dev kum havuzunda hayal güçlerini de kullanarak, oyuncak kamyon, kepçe ve küreklerle keyifli oyunlar oynuyor. Uzman eğitmenlerin eşlik ettiği minikler, her anlarını dolu dolu geçiriyor. Ziyaretçi akınına uğrayan kum havuzunda doyasıya eğlenen minikler, aynı zamanda yaşıtlarıyla vakit geçirip sosyalleşme fırsatı yakalıyor.

Moda, lezzet ve eğlencenin nabzını tutan Şanlıurfa Piazza AVM’de, çocukların neşe dolu anlar yaşadığı bir başka aktivite ise buz pateni. Minikler, buz pateni ile profesyonel eğitmenler eşliğinde uçarcasına kaymanın zevkini yaşıyor. Kaymayı öğrenmek isteyenlere eğitim olanağı da sunulan buz pisti, meraklılarından yoğun ilgi görüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan