Anasayfa / TÜM HABERLER / Emmanuel Banahene, Karşıyaka’yı Yaktı

Emmanuel Banahene, Karşıyaka’yı Yaktı

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfasporlu eski futbolcusu Emmanuel Banahane Karşıyaka’dan alacaklarını alamadığı gerekçesiyle FİFA’YA Başvurmuştu.FİFA kararını verdi ve TFF Karşıyaka’nın 3 puanını sildi.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Karşıyaka’ya, Şanlıurfasporlu eski futbolcusu Emmanuel Banahene’ye olan 56 bin 500 euro (230 bin TL) alacağı nedeniyle FIFA tarafından kesilen 3 puan silme cezası, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından puan tablosuna işlendi.Ligde ilk 3 maçta 4 puan toplayan Karşıyaka, 3 puanının silinmesi nedeniyle 1 puanla 13’üncü sıraya geriledi.

Ganalı Emmanuel Banahene, Karşıyaka’da 2012-13 sezonunda forma giymiş ve daha sonra Şanlıurfaspor’a transfer olmuştu.TFF Kulüp Lisans Kurulu’nun Ulusal Kulüp Lisansı’nı yenileyemediği için geçtiğimiz Çarşamba günü verdiği 3 puan silme cezası da haftaya Tahkim Kurulu’ndan çıkacak son karar sonrası puan tablosuna yansıtılacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan