Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Yanmaz, kurumları göreve çağırdı

Yanmaz, kurumları göreve çağırdı

(ŞANLIURFA-RHA) Geçtiğimiz günlerde Urfa Değişim gazetesinin gündeme getirdiği ‘Her Yerden O Çıkıyor’,’Yine O Çıktı’ haberlerinin yansıması kent gündemine bomba gibi düştü. Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, El Birliği Dernek Başkanı Handan Karataş ile ilgili iddiaların belediye, parti ve valilik tarafından günyüzüne çıkarılmasını ve açıklığa kavuşturulmasını istedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle parti binasında bir araya geldi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yanmaz, Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi ve El Birliği Dernek Başkanı Handan Karataş ile ilgili iddiaların açıklığa kavuşturulmasını istedi.

FAKİR FUKARININ HAKKI MI YENDİ, YOKSA HAZİNE HORTUMLANDI MI?

Yanmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ortaya atılan iddialara dikkat çekti. Yanmaz, şunları kaydetti:”Şanlıurfa’mızda son günlerde gerek yazısal olarak gerekse görsel olarak haberlerde gündem oluşturan Handan Karataş ile ilgili birtakım haberler yazıldı. SODES ile ilgili projeleri, kurduğu STK’larla ilgili birtakım haberler yayımlandı. Bu hanımefendinin mensup olduğu parti, sorumlu olduğu belediye, birlikte imza topladığı kişiler ve vilayet neredeler? Nerede bunların sorumluları? Bunlar kamuoyunu bir an önce aydınlatmaları gerekir. Gerçekten bu yazılanlar iftira mı; yoksa birtakım servetler edinilmiş, fakir fukaranın hakları mı yendi, hazine hortumlanmış mı? Şanlıurfa kamuoyunun bunu bilme hakkı vardır. Tekrar söylüyorum Ak Parti il yönetiminde  ve belediyeler bunu Şanlıurfa kamuoyuna açıklamalarını bekliyorum.”

SAADET PARTİSİ, ŞANLIURFA’DA ANA MUHALEFET KONUMUNDADIR

“Geçtiğimiz günlerde yapılan Saadet Partisi kongresi hem Şanlıurfa’da hem Güneydoğu’da hem de Türkiye genelinde Saadet Partisi’ni iktidara taşıyacak.” diyen Yanmaz, şöyle konuştu:”2019 yılında yapılacak olan seçimde iktidara gelmek istiyoruz. Bunun yanında Türkiye genelindeki belediyeleri de almak istiyoruz. Saadet Partisi Şanlıurfa’da ana muhalefet konumundadır. Biz yerel ve genel seçimlerde kazandığımız zaman Şanlıurfa’mız ve ülkemizde düzeni sağlayacağımıza inanıyoruz.”

ZAMLA ÜLKEYİ YÖNETECEKSEK HİÇBİR ANLAMI YOK

Motorlu Taşıtlar Vergisine yapılacak zamla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yanmaz,”Maliye Bakanımız Naci Ağbal’ın açıkladığı motorlu taşıtlar vergisinin 2018 yılında yüzde 40 zam yapılacağını ifade etmişti. Zamla birlikte ülke yönetilecekse hiç gerek yok ki hükümete, küçük çocuk da ülkeyi yönetir.”diyerek sözlerine ekledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

1 Yorum

  1. Saadet Partisi İl Başkanı Sayın M.Niyazi YANMAZ beyin Yaptığı bu basın açıklamaları ile kamuoyu bilgilendirilme çabaları takdire şayandır. Kendisini, Partisini ve Yöentimini tebrik eder hayırlı çalışmalarının daim olması dileğiyle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan