Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Alacak-verecek meselesinde kan aktı

Alacak-verecek meselesinde kan aktı

( ŞANLIURFA – RHA) Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bir alacak – verecek meselesinden dolayı başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Yaşanan tatsız olayda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olası durumlara karşı, polis bölgedeki güvenlik önlemlerini artırdı.

 Silahlı kavga Devteşti Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre isimleri öğrenilemeyen baba ve oğlu, alacaklarını istemek için bir emlakçının iş yerine gitti. Yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine kavgada silahlar kullanıldı. Baba, oğul ve yoldan geçen bir bayan, kurşunların hedefinde oldu. Olay yerine 112 ekipleri ve polis sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan biri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çevik kuvvet ekipleri, olası durumlara karşı bölgedeki güvenlik önlemlerini artırdı. Polis, kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan