Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Kentte kaçak akaryakıta geçit yok

Kentte kaçak akaryakıta geçit yok

(Ş.URFA-RUHA AJANS) – Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’nün yaptığı başarılı operasyonlar sonucunda durdurulan bir tankerde kaçak akaryakıt yakalandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü kentte akaryakıt kaçakçılarına göz açtırmıyor. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince akaryakıt kaçakçılarına yönelik yapılan çalışma neticesinde ŞUTİM  civarında durdurulan tankerde 22.517 litre kaçak motorin ele geçirildi.  Olayla ilgisi olduğu düşünülen şüpheli H.K gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yine bir diğer başarılı çalışmada Karaköprü ilçesinde otoban bağlantı noktasında ekiplerce durdurulan tankerde yapılan aramalar neticesinde 21.788 litre kaçak akaryakıt ele geçirilerek şüpheli Z.A gözaltına alındı, kaçak akaryakıt olayı ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan