Anasayfa / TÜM HABERLER / Şair yazar Misbah Hicri’den Okuma Semineri

Şair yazar Misbah Hicri’den Okuma Semineri

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)*Eğitimci-Şair-Yazar Misbah Hicri; TOKİ Anadolu Lisesi’nde öğrencilere “kitap okuma” konulu bir seminer verdi.

Başarılı olmak için her gün düzenli kitap okumaktan geçtiğinden söz eden Eğitimci-Yazar Misbah Hicri, “Kitaplar, insanların en sadık dostlarıdır.” dedi.Çocukluk ve gençlik döneminde okuma ve yazma alışkanlığıyla ilgili yaşadığı ilginç hatıralardan; çok zor şartlar altında harçlıklarından artırıp kitap aldığından bahseden Şair yazar Misbah hicri;Gençlere bol bol kitap okumalarını tavsiyesinde bulunan Yazar Hicri,”Okumak, hem zihnimizin gıdasıdır, hem de hafızamızı güçlendirir, kelime hazinemizi, dilimizi zenginleştirir, ufkumuzu geliştirir. Derslerde, sınavlarda, hayatta daha başarılı olabilmeniz için bilinçli okumanız gerekir. Her gün en az 30 dakika okumaya zaman ayırmalısınız.”dedi.

Akabe TOKİ Anadolu Lisesi Müdürü Sadık Kurt Ruha Ajansa yaptığı açıklamada;”Akabe TOKİ Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin derslerindeki başarılarını artırmak için zaman zaman seminerler düzenliyoruz.Bugün de Eğitimci şair yazar Misbah Hicri hocamızı öğrencilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Çok verimli bir seminer oldu.Değerli şair yazar,Misbah Hicri hocamız;”kitap okuma” ile ilgili gençlerimizle bir söyleşi gerçekleştirdi.Bu güzel hizmetinden dolayı hocamıza şükranlarımı arz ediyorum.”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan