Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Özel Edessa Hastanesi yeniden açıldı

Özel Edessa Hastanesi yeniden açıldı

(ŞANLIURFA-RHA) Özel Edessa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Kesen, “Hastanemiz bugün itibarı ile 83 yatak kapasitesi ile yeni yönetim ve yeni kadrosu ile tekrar Şanlıurfa ve bölge halkına hizmet verecektir.” dedi.

8 Mart 2016 tarihinde SGK antlaşması iptal edilerek kapatılan Özel Edessa Hastanesi, bugün itibariyle hizmet vermeye başladı. Hastanenin açılışı hakkında basın açıklaması yapan Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Kesen, Bilindiği gibi 8 Mart 2016 tarihinde SGK antlaşması iptal olup yetkilileri tarafından kapatılan Özel Edessa Hastanesi’ni, işten çıkartılan 246 çalışanın tamamının özlük hakları, içerideki ödenmemiş maaşları ve kıdem tazminatları ödenmek ve tekrar işe alınmak şartı ile şahsım adına almış bulunmaktayım.” diye konuştu.

‘AMACIMIZ BÖLGEDEKİ SAĞLIK SORUNLARINI VE İSTİHDAMININ EN AZA İNDİRİLMESİDİR’

“Hastanemiz bugün itibarı ile 83 yatak kapasitesi ile yeni yönetim ve yeni kadrosu ile tekrar Şanlıurfa ve bölge halkına hizmet verecektir.” diyen Kesen, “Amacımız bölgedeki sağlık sorunlarını ve istihdamının en aza indirilmesidir. Halkın her kesiminden hastanemizin sunduğu imkanlardan faydalanabilmesi için bu hafta SGK anlaşması için ilgili kuruma resmi olarak başvurumuzu yapacağız.” şeklinde konuştu.

Kesen, “Konu ile ilgili Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, Şanlıurfa’nın tüm sorunları ile yakından ilgilenen kendisi de bir sağlıkçı olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba, Valimiz, milletvekillerimiz ve İl Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün desteklerini talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan