Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Urfa tehdit altında mı?

Urfa tehdit altında mı?

(ŞANLIURFA-RHA) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Her an bizim sınırdaki illerimiz tehdit altındadır. Hatay’dan al, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Mardin bütün buralarda bir tehdit var.” dedi.

Afyonkarahisar’da gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz Suriye’ye gitmediğimizde Suriye bize geliyor. Oluşturulmak istenen terör koridorunu bozmak mecburiyetindeyiz. Yeni bir Kobani yaşamak istemiyoruz. Hemen arkasından El Rai, Dabık, durmadık; El Bab. El Bab’a inince bazıları iyice tutuştu. Halbuki biz buralarda DEAŞ’ın kendisiyle mücadele ettik. Teröristlere bunlar ücretsiz silah verirken biz ücretimizle dahi bunlardan silah alamadık. 2 bin kilometrekarelik alanı güvence altına aldık. Bunu yaparken bir şey adına yapıyoruz. Her an bizim sınırdaki illerimiz tehdit altındadır. Hatay’dan al, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Mardin bütün buralarda bir tehdit var. Eğer biz tedbirimizi almayacak olursak bugün üç, beş, on, yirmi havan toplu geliyorsa, yarın başka bombalar buraya inmeye başlar. Ama angajman kurallarını uygulayıp biz bunlara gerekli dersi vermeye başlayınca sindiler. Şimdi olay çok daha farklı bir boyuta doğru ilerliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan